Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Topp
DermaNet.no - Zo Skin Health Collection

Zo Skin Health

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. De kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcellekomponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

 

Zo Skin Health – kremene selges på og av utvalgte klinikker med det mål å skape en sunn og velfungerende hud. Oslo Hud og Laserklinikk er en sertifisert ZO Skin Health-klinikk som setter opp skreddersydde kremprogram.

NB!

ZO Skin Health Inc. har restriksjon på nettsalg

ZO Skin Health-produkter selges på nett kun til eksisterende klinikk kunder eller etter gratis online-konsultasjon. Ring oss på tlf 406 077 59 eller mail til post@hudoglaserklinikk.no.

Eksisterende kunder må logg inn via www.hudoglaserklinikk.no. Klikk på “Kunde logg inn for kjøp av ZO Skin Health” under “NETTBUTIKK».

Dermanet.no - ZO Skin Health - Daily Skin Care Program

Zo Skin Health

Full skincare programs

ZO Skin Health kombinerer medisinske produkter slik at man kan designe et personlig hudprogram for alt fra lettere behandlinger til kraftig hudforbedrende kremprogram, som jobber ned i hudens dypere lag. Vi setter opp program enten alene eller i kombinasjon med ulike behandlinger som peelinger, lasere mm. ZO Skin Health kan brukes alene som et effektivt hudprogram, eller i kombinasjon med andre behandlinger som fillere, kjemisk peel, laserbehandlinger eller medisinske inngrep.

  • Dette er min morgenrutine som jeg bruker hver dag, på kveldstid bruker jeg litt forskjellige produkter utifra hvilken årstid det er og hvordan huden min oppfører seg. Dette er også ZO sine "The fundamental 5", det består av rens, skrub, talgregulerende, stimulere og beskytte. Og vi som jobber og selger

Zo Skin Health

Alle produkter

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.