Fri frakt øver 500kr

/ /
Topp
Dermanet.no - ZO Skin Health Normalizing System
ZO® Skin Health Normalizing System er et komplett system for rød og sensitiv hud. Kitet inneholder Rozatrol®, en krem som behandler symptomer assosiert med rosacea på flere plan.
Dermanet.no - ZO Skin Health Skin Normalizing System

ZO Skin Health Normalizing System

Inneholder 5 hudpleie produkter
Hudterapeuten tipser:

Normalizing System fra ZO Skin Health bidrar til å gjenopprette glød, gir en mild eksfoliering for glattere struktur og jevn farge.

 

Hudpleieprodukterne reduserer også synlig inflammasjon og demper irritasjon, samt bidrar til å gjenopprette fuktighetsbalansen og en sunn hudbarriere.

Shop the products
Dermanet.no - ZO Skin Health Gentle Cleanser All skintypes
Gentle Cleanser

En mild rensegele fra Zo Skin Health som passer for alle hudtyper. Fjerner overflødig talg, urenheter og sminke. Etterlater huden frisk og ren.

Dermanet.no - ZO Skin Health Exfoliation Polish
Exfoliating Polish

Denne mykgjørende skrubben fra Zo Skin Health inneholder fine magnesiumkrystaller som eksfolierer døde hudceller og øker hudfornyelsen for klar, glatt og jevn hud. Vitamin A, C og E, samt ester-C, har antioksiderende virkning og bidrar til å opprettholde hudens barrierefunksjon.

DermaNet.no - Maren with Complexion Pads + Oil Control Pads from Zo Skin Health
Oil Control Pads

Effektive pads fra ZO Skin Health som bidrar til raskere tilheling av urenheter og forebygger nye utbrudd. Den fjerner overflødig talg og har en mattende virkning. Denne avanserte løsningen er perfekt til å behandle urenheter og til å fjerne problematisk talg som tilstopper porene.

Dermanet.no - ZO Skin Health Daily Power Defense
Daily Power Defense

Anti-age formulering med retinol som bidrar til å reduserer linjer og rynker,samt forebygge skader i huden. Kraftige antioksidanter og DNA reparerende enzymer støtter hudens naturlige reperasjonsprosess og sikrer en strerk hudbarriere.

Dermanet.no - ZO Skin Health Rozatrol
Rozatrol™

Denne flerfunksjonelle kremen fra ZO Skin Health for rød og sensitiv hud, normaliserer huden ved å redusere overflødig talg som kan føre til inflammasjon. Den har også en eksfolierende effekt og fremmer mikrosirkuslasjon for å forebygge tidlige aldringstegn.

NB!

ZO Skin Health-produkter selges på nett kun til eksisterende klinikk kunder eller etter gratis online-konsultasjon. Ring oss på tlf 406 077 59 eller mail til post@hudoglaserklinikk.no.

Eksisterende kunder må logg inn via www.hudoglaserklinikk.no.

 

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.