Fri frakt øver 500kr

/ /
Topp
Complexion Clearing Program fra ZO Skin Health er et helhetlig program utviklet for å minimere overflødig talg, åpne og rense tilstoppede porer og å redusere hudirritasjon. Bidrar til å forebygge og stoppe utbrudd.
Dermanet.no - ZO Skin Health Complexion Clearing Program

ZO Skin Health Complexion Clearing Program

Inneholder 4 hudpleie produkter
Hudterapeuten tipser:

Complexion Clearing Program reduserer overflødig sebum/talg, eksfolierer huden for å åpne porer og trekker sammen porer.

Shop the products
Dermanet.no - ZO Skin Health Exfoliating Cleanser Normal to oily skin
Exfoliating Cleanser

En eksfolierende rens som målrettet fjerner overflødig talg og annet smuss som kan tilstoppe porene. Innkapslet Vitamin E tilfører fukt under renseprosessen og antioksiderende beskyttelse for en myk og motstandsdyktig hud.

DermaNet.no - Zo Skin Health Exfoliating Polish
Exfoliating Polish

Denne mykgjørende skrubben fra Zo Skin Health inneholder fine magnesiumkrystaller som eksfolierer døde hudceller og øker hudfornyelsen for klar, glatt og jevn hud. Vitamin A, C og E, samt ester-C, har antioksiderende virkning og bidrar til å opprettholde hudens barrierefunksjon.

DermaNet.no - Maren with Complexion Pads + Oil Control Pads from Zo Skin Health
Complexion Renewal Pads

Complexion Renewal Pads fra Zo Skin Health reduserer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig som den har en mattende effekt. Complextion Renewal pads er praktisk å ta med i vesken, og kan bidra til å roe ned irritert hud og redusere utbrudd når som helst. Kan brukes hver dag og skal ikke skylles av.

Dermanet.no - ZO Skin Health Sulfur Masque
Sulfur Masque

Leiremaske med 10 % svovel som demper og forebygger urenheter og tilstoppinger. Absorberer overflødig talg, hydrerer og roer ned irritert hud.

NB!

ZO Skin Health-produkter selges på nett kun til eksisterende klinikk kunder eller etter gratis online-konsultasjon. Ring oss på tlf 406 077 59 eller mail til post@hudoglaserklinikk.no.

 

Eksisterende kunder må logg inn via www.hudoglaserklinikk.no.

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.