Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Topp
Jeg har testet ut NeoStrata Exfoliating Wash, Tri-Therapy Lifting Serum og Matrix Support SPF30.
Jeg har vært så heldig å få teste ut tre produkter i serien Skin Active fra NeoStrata. Skin Active er en serie hudpleieprodukter for folk i «min alder», som egentlig betyr at jeg er en av de som har begynt å få litt mer rynker og litt tristere hud enn det jeg skulle ønske. Jeg ikke bruker sminke til vanlig, men jeg veldig opptatt av å forsøke se frisk og sunn ut likevel. Og her kommer gode hudpleieprodukter inn! Så, hva tenker jeg om NeoStrata Skin Active?

 

Førsteinntrykk

NeoStrata Exfoliating Wash er et lett skumrens. Den kjennes silkemyk mot huden når jeg smører den utover. De første gangene jeg brukte den kjente jeg litt prikking i ansiktet, så jeg vil tro den jobber godt med huden. Skummet er enkelt å vaske bort med en klut. Du kan selvsagt dropp kluten, for det er like lett å bare vaske bort med lunket vann, men jeg får en spa-følelse når jeg gjør det på den måten. Nesten som å være på behandling, bare at det er jeg selv som må utføre handlingene. Huden kjennes overraskende myk og smidig etterpå, og når jeg sier overraskende så er det fordi mange ansiktsrenser kan gjøre at huden kjennes stiv. NeoStrata Exfoliating Wash gir meg ren, myk hud, og jeg har brukt den både i ansikt, på hals og øvre del av brystkassen.

 

 

NeoStrata Tri-Therapy Lifting Serum kommer i en elegant glassbeholder med pipette. Bare utseende på denne lekre saken gir meg en eksklusiv følelse. For å være ærlig har jeg aldri brukt serum før, så det er vanskelig å skulle sammenligne med andre produkter. Det jeg derimot kan si med sikkerhet er at serumet er lett å smøre utover, og huden kjennes både silkemyk og behagelig. Jeg bruker én pipette morgen og kveld, og det holder til ansikt, hals og bryst. Så mitt inntrykk er at den er drøy i bruk.

 

 

Etter rens og serum smører jeg meg med NeoStrata Matrix Support SPF30. Kremen er ganske tykk i konsistensen når jeg tar den på fingeren, men er fin å smøre utover. Det viktigste du kan gjøre for huden din, uansett alder, er å bruke solfaktor. Tidligere har jeg fått spørsmål om jeg ønsker «aktive eller beskyttende ingredienser» i dagkremen. I denne får du begge deler. I tillegg til en myk og ikke-glinsende hud.

 

Og nå?

De siste dagene har jeg tatt meg selv i å stryke med selv på kinnene. Huden er virkelig god å ta på, i tillegg til at den ser frisk og sunn ut. Produktene har ikke fjernet smilerynkene mine, men jeg har ikke vært plaget av de små grå flekkene i huden jeg tidligere har kunnet oppleve. Etter et par uker med Skin Active var huden på halsen og brystkassen min noe tørrere enn vanlig, mens ansiktet kjentes mykt og fint. Nå, etter snart en måned, har også hals og bryst blitt myke og glatte.

 

For meg har det vært viktig at produktene er enkle å implementer i daglige rutiner. De skal være enkle og lite tidkrevende å bruke. Det har funger svært bra med disse produktene. Jeg løper stort sett hver dag, og det har derfor vært viktig med en krem som ikke renner ned i øynene når jeg svetter, og som beskytter godt mot «vær og vind». Det trenger ikke være en motsetning å være mye ute i naturen og det å ville ha en frisk, ungdommelig og myk hud. For jeg tenker at når man føler seg fin så løper man kanskje litt bedre. Og jeg føler meg fin!

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.