Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Dermanet.no - Laila tester NeoStrata

Hei dere!

Nå tenkte jeg at jeg skulle komme med en oppdatering på hvordan de siste månedene har vært for huden min, ettersom jeg har testet Neostrata sine produkter en god stund. Jeg har brukt Neostrata sin Clarifying Cleanser, Sheer Hydration og Glycolic Renewal serum.

Som jeg skrev i mitt tidligere innlegg har jeg kombinert hud. Mine største problemer har alltid vært synlige porer og fet t-sone. Disse produktene gjør virkelig en stor forskjell, og er veldig effektive så lenge man renser huden både morgen og kveld.

 

Huden min har fått så mye liv og glød til seg de siste månedene, og jeg føler meg så fin! Porene er nesten borte og fet t-sone opplever jeg veldig sjeldent. Jeg syntes det er så viktig med en god hudpleie rutine, spesielt nå som vi går mot høsten.

 

Det beste tipset for å få en fin makeup er også at man tar vare på huden sin. Sminken vil få en mye finere finish når man tar ordentlig vare på huden under. Det er også det viktigste man kan gjøre for å unngå aldringstegn.

Shop the products

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.