Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Topp
Image Alt

Teamet

Our team

Teamet bakom DermaNet.no

DERMANET.NO ER IKKE SOM ANDRE NETTBUTIKKER.
VI SKILLER OSS UT FORDI VI HVER DAG JOBBER MED ALLE PRODUKTENE VI ANBEFALER OG DRIVER IKKE MASSESALG.

Terapeutene våre bruker produktene i arbeidet sitt på Oslo Hud- og Laserklinikk som vi er tilknyttet. De vet hva som virker best, de ser effektene på ulike hudtyper, og de mottar kontinuerlig tilbakemelding om preparatene fra kundene sine. Slik informasjon er gull verdt og veier tungt når vi velger produkter og samarbeidspartnere.

Jeanette Petersson

Eier og lege innen estetisk medisin

Jeg begynte å jobbe som Lege innan estetisk medisin for Oslo hud- og laserklinikk på Linderud senter i 2012. I 2015 tok jeg over driften, og i 2017 åpnet vi ny avdeling på Majorstuen. Vi hjelper deg på veien til en sunn og strålende hud som du kan være stolt av. Slik hud gir økt velvære. Vi har høy kompetanse og brenner for hudforbedring. Våre medarbeidere gir deg synlige resultater som dokumenteres ved hjelp av VISIA hudanalyse. Vi møter deg på en personlig måte, og behandlingene våre er tilpasset akkurat din hud. Når du kjøper produkter hos oss, tilbyr vi gratis konsultasjon og veiledning av hudpleier eller sykepleier - ved behov også lege. Med riktig rådgivning får du kunnskap og verktøy slik at du kan forbedre din daglige hudpleie. Klinikkene våre foreslår aldri unødvendige behandlinger eller unødvendige produkter. Huden din er et levende organ som du må ta godt vare på. Du kan ikke ta god hudhelse for gitt. Sunn hud er et resultat av kunnskap, bevisste valg og god behandling.

DermaNet.no - Veronicas hudpleie favoritter for pigmentering

Veronica Berge

Klinikksjef avd Linderud Senter & hudterapeut

Jane Dernjani

Klinikksjef avd. Majorstuen & hudterapeut

Jeg har alltid vært opptatt av at mennesker skal ha det bra, og å føle seg vel. Først utdannet jeg meg til Hjelpepleier (1992/93), etter en stund i helsevesenet ønsket jeg å gå nye veier og valgte å bli Hud og kroppsterapeut (1999/2000). Jeg har jobbet som hudterapeut siden, og har 20 års erfaring innen hud og velvære bransjen. Jeg har jobbet i både hudpleie salong, spa, drevet egen klinikk, samt hatt lederansvar. Det å jobbe i klinikk, med en mer medisinsk tilnærming til hud og behandlinger er veldig interessant, og en lærer nye ting hver eneste dag. Sammen med deg finner vi ut hvilke mål vi skal jobbe mot, og ut ifra dette anbefaler jeg hjemmeprodukter og behandlinger i klinikken.

Auli Karttunen-Geekie

Sykepleier innen estetisk medisin

Jeg jobbet som sykepleier på kirurgiske og medisinske avdelinger her i Norge og i Skottland i mange år før jeg begynte å jobbe på Oslo Hud og Laserklinikk. Jeg er sosial og liker å snakke med folk, liker å få dem til å må bedre og trives bedre med seg selv. Jeg liker naturlige resultater og en sunn strålende hud. Jeg hjelper kanskje ikke til å redde liv på samme måte som når jeg jobbet på sykehus men jeg føler at jeg hjelper mine pasienter allikevel om de så må være med å fjerne og forbedre uønsket hårvekst, sprukne blodkar, pigmenteringer, kviser og rynker. Jeg elsker jobbet mitt!

Maren Reinhardsen

Hud- og autorisert fotterapeut

Linda Andersson

Resepsjonist

Jag børjade jobba på Oslo Hud og Laserklinikk på Linderud i januar 2019 i resepsjonen og som vippestylist. Jag gjør vippeextensions, vilket jag har många års erfaring av. Jag har også utdannet meg til makeup-artist på Makeupstudion, vippestylist på Luxurious Lashes og negledesigner i Gøteborg. Har jobbet med salg av hudpleieprodukter i snart 10 år og har alltid haft stort intresse i skønhetsbranschen. Trives veldigt gott med jobben hær og har fantastiske kolleger.

Katarina Langenbraun

Vippestylist
DermaNet.no - FAQ

Anne Coll

Sykepleier innen estetisk medisin

Nishentha Thiruchelvam

Hudterapeut
DermaNet.no - FAQ

Christine Lind

Sykepleier innen estetisk medisin

Maria Chamalidou

Kontorsassistent Daglig Leder

Beatrice Lind

Marketing, Web & Design

Mitt webb- och designintresse tog fart på riktigt när jag sålde bloggdesigner och grafiskt content till mina bloggläsare redan 2006. I samband med min bachelorutbildning inom Digital mediadesign utvecklades intresset för design och digital marknadsföring till en passion. Sedan dess har det varit just den kombinationen jag brunnit för och kom i kontakt med Jeanette kort efter att utbildningen var avslutad. I början av 2019 började jag jobba för Oslo Hud og Laserklinikk där jag driver och utvecklar marknadsföringen för både kliniken och Dermanet.no via våra digitala och analoga plattformar.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.