Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Dermanet.no - Aasmund tester Neostrata
Da var andre pakke fra Dermanet.no mottatt, og det føles nesten som julaften med spenningen av å vite hvilke produkter jeg får denne gangen. Denne gangen har jeg fått 4 produkter, hvorav 3 av disse er nye for min del.

Jeg ble så glad for at jeg fikk påfyll av NeoStrata Foaming Glycolic Wash – altså skumrensen som jeg fikk sist gang. Jeg kan ikke riktig forklare hvor godt jeg liker denne rensen. Den er superdrøy i bruk grunnet dens skummende konsistens. 1-2 pump holder til hele ansiktet og fjerner alt av smuss som behøves!

Neostrate Glycolic Renewal Serum er et serum bestående av 10 % AHA syrer og antioksidanter formulert til å fornye hudens overflatestruktur i form av eksfoliering. Samtidig skal den opprettholder den en sunn pH-verdi i huden. Jeg skal bruke denne etter hudrens hver kveld fremover.

Jeg har også fått en solkrem, men en annen type denne gangen; NeoStrata Matrix Support med bredspektret SPF 30. Produktet er fra Repair-serien og skal fremme en fastere og sunnere hud, og jevne ut fine linjer i ansiktet. Selv om det er høst, vil UV-stråler fra solen fortsatt skade huden i form av frie radikaler som kan ødelegge hudens DNA.

Visste du at man burde benytte solbeskyttelse hele året?

Jeg elsker når produkter har SPF i en dagkrem som gjør mer for huden,
enn den ordinære, fete solkremen som vi alle kjenner til.

Det siste produktet jeg har fått er Neostrata Glycolic Microdermabrasion Polish, en eksfoliant jeg gleder meg veldig til å prøve. En eksfoliert hudoverflate vil alltid få huden til å stråle og gløde – og øke penetreringen av andre aktive ingredienser. Produktet skal jeg applisere på våt hud, og forsiktig massere i sirkulære bevegelser i rundt 30 sekunder, og la det virke opp til 2 minutter, for så å vaske det av igjen.

Tusen takk til Dermanet for produktene! <3

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.