Topp
Niacinamid er en form for B3 vitamin og en antioksidant som har en rekke dokumenterte, positive effekter på huden. Disse inkluderer evnen til å behandle og forebygge pigment samt å beskytte mot de skadelige virkningene av solen.

 

Det er derfor særlig lurt å inkludere et produkt som inneholder dette på sommeren: SkinCuticals Discoloration Defense Serum inneholder hele 5% Niaciamide og er perfekt under solkremen. I tillegg er ZO Brigthalive og Neostrata Illuminating Serum blant våre favroitter med Niacinamid.

 

Det er heller ingen grunn til å slutte å bruke disse produktene til høsten – Niacinamid har nemlig en rekke andre positive egenskaper: regelmessig bruk styrker hudbarrieren og gjør huden sunn og hydrert. Dette gjør at porer blir mindre synlige og at fine linjer viskes ut. I tillegg har Niacinamid antiinflammatorisk effekt og demper rødhet. Det kan også virke talgregulerende. 

 

Oppsummert vil omtrent alle hudtyper og hudtilstander kunne ha fordel av å bruke disse produktene. Kontakt oss for råd om hva som passer for deg! 😊
Shop the products
Boost your skin with the antioxidant Nicinamide

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.