Fri frakt på alle ordrer!

/ / LOG INN
Topp

NEOSTRATA

Vitenskapelig avansert og klinisk testet hudpleie

NeoStrata er vitenskapelig avansert, klinisk testet hudpleie anbefalt av hudleger. Produktserien gjenoppretter hudens balanse, forbedrer hudkvaliteten og gir synlige resultater. NeoStrata har et stort sortiment av produkter med AHA, PHA og bioniske syrer. Alle syrene har riktig pH-verdi for å exfoliere huden. Flere av produktene inneholder PHA syren, glukonolakton, som er patenetert av Dr. Scott og Dr. Yu. Glukonolakton er mildere, mindre irriterende og virker på huden over lengre tid kombinert med glykolsyre. Dette er takket være dets større molekylstørrelse.

News!
Shop the latest news from Neostrata skincare

NeoStrata

Se alle produkter fra Targeted-serien

NeoStrata

Se alle produkter fra Restore-serien

En unik og skreddersydd samling av produkter som inneholder milde, men effektive polyhydroksysyrer (PHAer) for selv de mest følsomme hudtyper. Disse PHAene er kjent for å beskytte hudens fuktighetsbarriere og forsterke hudens antioksidantegenskaper, samtidig som de gir mild peeling. Ideell for alle hudtyper, spesielt sensitiv eller reaktiv hud.

NeoStrata

Se alle produkter fra Resurface-serien

En samling av produkter som utnytter kraften til det maksimale av Alpha Hydroxy Acids (AHA) for å glatte og forbedre hudens overflate gjennom daglig målrettet peeling. Disse produktene bruker et Smart Amphoteric Complex leveringssystem for gradvis frigjøring, som bidrar til å øke hudtoleransen, samtidig som den bruker høye konsentrasjoner av AHA. Disse produktene eksfolierer overflatehudcellene og avslører de sunne og vitale lagene under. Produktene hjelper til med å minimere utseendet på fine linjer, oppnå glattere hudtekstur, redusere synlige porer og avsløre sunnere hud.

NeoStrata

Se alle produkter fra Clarify-serien

En målrettet samling av produkter for en mer utfordret hudtype, som fet og kviserutsatt hud. De bruker eksfolieringskraften til glykolsyre og mandelsyre, sammen med NeoGlucosamine®, for å klarne overflatestrukturen og dermed oppnå en jevnere og sunnere hud.

NeoStrata

Se alle produkter fra Enlighten-serien

En unik samling av produkter som har til formål å bekjempe en rekke klarhets- og misfargingsutfordringer i huden. Disse produktene retter seg mot flere misfarginger med kraftige hudblegemidler som C-vitamin, Niacinamid, en kraftig antioksidant som finnes i gurkemeie, Retinol og NeoGlucosamine® for å fremme en jevnere hudoverflate og glødende hud. Ideell for de som ønsker å behandle synlige misfarginger, ujevn hudtone og mørke flekker.

NeoStrata

Se alle produkter fra Skin Active-serien

En samling av premiumprodukter utviklet for maksimale, merkbare resultater i potente formuleringer der resultatene fortsetter å bygge seg med tiden. Denne samlingen inneholder fordelaktige ingredienser som ofte kombineres i ``komplekser '' for å imøtekomme de mange bekymringene en opplever under aldring. Denne spesialiserte samlingen er utviklet for å både reparere og oppstramme huden. Produktene har som formål å redusere synlige uttrykkslinjer og rynker, og forbedre tap av fasthet og hengende hud. Hver er formulert med potente ytelsesdrevne ingredienser av høy kvalitet som har vist seg å fungere, inkludert Retinol, Aminofil® og NeoGlucosamine®.

NeoStrata

Se alle produkter fra Correct-serien

NeoStrata

Se alle produkter fra Defend-serien

Den ideelle samlingen av solbeskyttelsesprodukter med ekstra antiaging-fordeler. Denne samlingen består av bredspektret UVA / UVB solkrem og antioksidanter for å beskytte huden mot soleksponering og miljøbelastninger for å vedlikeholde en sunnere hud.

Read more
Want to know what our bloggers think about Neostratas skincare?

Continue reading more about Neostrata in our blog posts

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.