Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Dermanet.no - Neostrata for Combo skin

Nå har jeg i et par måneder testet ut et par produkter fra Neostrata. I et tidligere innlegg nevnte jeg at min hud er solskadet og også noe sensitiv. Fine linjer er også og finne. Jeg er med årene blitt en skincare junkie, og er med det også utrolig pirkete og nøye på ingredienser og i det hele tatt hva jeg daglig utsetter huden min for. Mitt største tips kommer kanskje ikke som en overasskelse: SPF!! Solfaktor er et must have for absolutt alle etter min mening! Og lenger nede kan du lese bla. om min erfaring med Neostrata sin SPF 30.

 

Neostrata Foaming Glycolic Wash

Først og fremst vil jeg rose hvor dryg denne rensen har vert i bruk! Pluss i boken for ei som ikke har tid til å fylle på produkter hver måned! Etter 3 måneder kan jeg si at denne er perfekt for deg som har litt oljete hud og noe fine linjer, den er lett å bruke og renser effektivt bort både sminke, solkrem og det som måtte være. Min noe sensitive hud tålte også denne rensen godt til at den inneholder eksfolierende ingredienser.

Neostrata Targeted Renewal Creme

Nattkremen Renewal Creme (som inneholder vitamin A) har jeg brukt et par ganger ikke uken på de områdene jeg vil oprettholde en glatt hud. Den har også hvert forholdsvis dryg i bruk. Om jeg har sett noe forskjell på 3 måneder er vanskelig og si, men huden min har vertfall ikke blitt noe verre. Den er en ekstra treat i søndags hudpleie rutinen min.

Neostrata Skin Active Matrix Support SPF 30

Ut av alle Neostrata sine produkter er dagkremen med SPF 30 blitt en soleklar favoritt. My holy grail! Denne har vert med meg på både påskefjellet og ut på stranden i sommer. Hals og ansikt er viktig for meg og dekke med SPF hver eneste dag, jeg har ikke blitt solbrennt på disse områdene siden jeg startet med det! Jeg jobbet omtrent hver dag som frisør. På morgenen står jeg opp, renser huden, påfører solkremen, lar den trekke inn mens jeg spiser frokost og påfører deretter sminke over. Dette har blitt min daglige rutine, og så lenge kremen får trekkt inn før sminken kommer på – så sitter sminken helt flott ut dagen. Denne får 10/10.

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.