Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Topp
Når man først har valgt riktig produkter, kan en se hvor store underverker riktige sammensetninger og aktive ingredienser kan gjøre for huden din.
Jeg har lenge hatt en stor interesse for huden. Som sykepleier med videreutdanning innen kosmetisk dermatologi er jeg svært opptatt av å gjøre det som er best for akkurat min type hud. I et hav av produkter på markedet, forstår jeg at det ikke er lett å finne gode produkter, hensiktsmessige for den enkelte hudtype og hudtilstand.
Jeg har aldri hatt noen store utfordringer når det kommer til min egen hud. Jeg har en kombinert hudtype, ofte i en dehydrert tilstand. I perioder kan dette føre til at jeg utover dagen blir glissen og fet i ansiktet, særlig i pannen og over nesen. Jeg har et ønske om å jobbe for en sunn, hydrert og frisk hud med glød, samt forebygge aldringstegn som linjer og slapp hud.

Jeg har vært så heldig å få prøve produkter fra NeoStrata – et merke jeg ikke har benyttet meg av tidligere. Dermanet.no ga meg tre ulike produkter, tilpasset min hudtype og hudtilstand, som jeg skal benytte meg av i tiden fremover.  Produktene er fra NeoStrata sin Resurface-serie, som retter seg mot eksfoliering av det øverste hudlaget, for å fremme en sunn og vital hud. Hovedelementet i alle produktene er Alfahydroksysyrer (AHA). Syrene skal øke cellefornyelsen og eksfoliere bort gamle hudceller på hudoverflaten. Dette vil føre til at en mer glødende og frisk hudstruktur kommer frem. Syrene skal også forbedre hudens evne til å holde på fuktighet, som igjen kan føre til at fine linjer reduseres. Det første jeg tenkte var; perfekt for meg! Her har jeg bare essensielle produkter – rens, dagkrem med solfaktor, og nattkrem!

 

Hver kveld bruker jeg Neostrata Foaming Glycolic Wash for å rense bort dagens produkter og forurensning. Siden produkter er skummet, er den svært drøy i bruk. 1-2 pump rengjør både ansikt, skjegg, nakke og hals. Hvis jeg har hatt mye produkter på ansiktet gjennom dagen, renser jeg alltid i to omganger for å være sikker på at alt forsvinner. Siden skummet inneholder Glykolsyre, lar jeg den få litt virketid på huden før den skylles bort. Rensen lukter godt og føles frisk, og man kan faktisk kjenne på den syrlige smaken at den inneholder fruktsyrer. Over særlig dehydrerte området kan den svi litt, men dette er kortvarig. Glykolsyre er faktisk den minste AHA-syren vi har, og den baner vei for andre produkter til å lettere penetrere huden. Gull innen hudpleie!

 

Etter renserutinen påfører jeg Neostrata Ultra Smoothing Cream som nattkrem. Produktet er drøy i bruk, og trekker fort inn i huden, i tillegg til at den lukter godt.  Syrene får også her jobbe med huden gjennom natten. Det er lite som er bedre enn å legge seg nydusjet, med en fuktighetsgivende og rik krem i ansiktet!


Om morgenen skyller jeg bare huden med vann – uten bruk av renseprodukter. Dette gjør jeg fordi jeg tror på det å ikke strippe huden totalt for sine naturlige oljer, som jeg mener er nødvendig for huden. Deretter påfører jeg Neostrata Ultra Daytime Smoothing Cream på ansikt og hals. Dette produktet er veldig lik kremen jeg bruker om natten, men denne inneholder bredspektert SPF 20, – og sammen med alfahydroksysyrene kan denne jobbe med og beskytte huden gjennom dagen. Produktet lukter friskt og har en tynn og fin konsistens, som gjør det enkelt å påføre make-up uten problemer!

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.