Fri frakt på alle ordrer!

/ / LOG INN
Topp
Dermanet.no - Laila Beauty Blogger
Hei dere! 🤍

Nå er det en stund siden jeg har skrevet et blogginnlegg her og jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har valgt å teste ut denne gangen. 🤍 Siden vi går mot vintertider har jeg valgt å endre hudpleierutinen min litt.

 

På vinterstider  endrer ofte hudtilstanden seg, huden blir ofte tørrere og mer gunstig enn vanlig. Jeg har derfor valgt Neostrata Exfoliating Wash, som er en skumrens som stimulerer cellefornyelsen i huden og gjør huden klar til de neste produktene jeg påfører.

 

På dagtid bruker jeg Neostrata Sheer Hydration som er en fuktighetsgivende dagkrem som gir fukt og glød til huden og samtidig jevner ut hudtonen.

 

Før jeg legger meg har jeg valgt å bruke Neostrata High Potency Cream som er en antiage nattkrem som også har stort fokus på å gi huden fukten den trenger.

 

Et par ganger i uken er jeg veldig nøye med å peele huden, dette er så viktig da peelingen renser huden mer i dybden. Da bruker jeg Neostrata Glycolic Microdermabrasion Polish. Peelingen fjerner døde hudceller og urenheter dypt i porene og kan også bidra til å redusere rynker og arr. Den kan fjerne kviser, pigmentflekker, alderflekker, hjelpe mot grov og tørr hud. Den gir huden en gjevnere tone og ny glød, og vil stramme opp huden.

Dermanet.no - Neostrata Hudpleie
Jeg gleder meg til å se hvordan huden blir når jeg har brukt disse produktene en stund! Og ikke minst og vise dere før og etter bilder om et par måneder. 🤍

 

Visst du er usikker på hvilke produkter som passer til din hudtype/hudtilstand må du gjerne kontakte teamet på Dermanet.no via hjemmesiden ellers sin Instagram-profil , der er de veldig behjelpelige med å finne det som passer perfekt til hver enkelt person. 🤍

 

Vi snakkes om et par måneder! 🤍
– Laila Simonsen 🤍
Shop the products

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.