Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Dermanet.no - Phloretin Serum
Steg 1:

SIMPLY CLEAN GEL CLEANSER

Simply Clean Gel er en effektiv rensegel som fjerner overflødig talg og eksfolierer huden. Rengjør ansiktet hver morgen og kveld.

 

Den er også en kraftig sminke fjerner som gir en lett eksfoliering som er perfekt for en normal til fet hudtype. Denne unike gelerengjøringen fjerner effektivt vannfast sminke og overflødig olje og etterlater huden myk og ren. Kan med fordel brukes etter estetiske behandlinger.

Steg 2:

EQUALIZING TONER

Equalizing Toner fra SkinCeuticals fjerner rester av rens og smuss. En toner balanserer og klargjør huden for videre pleie. Fruktsyrer eksfolierer huden mildt, mens botaniske ekstrakter roer ned og fukter. Tonern påføres tørr hud hver morgen og kveld. Olje- og parfymefri.

 • Ansiktsvann for alle hudtyper
 • Fjerner rester av rens og forurensing
 • Balanserer hudens pH
 • Syntetisk duft- og alkoholfri
Steg 3:

PHLORETIN CF

Phloretin CF er et potent, aktiv antioksidant som nøytraliserer frie radikaler. Serumet virker korrigerende på pigmentforandringer & lysner huden. Påfør 4-6 dråper på tørr hud hver morgen. Ideell for normal til fet hud.

 • Antioksidantserum med C-vitamin
 • Jevner hudtone og hudstruktur
 • Kan med fordel brukes etter barbering
 • Fri for duft- og fargestoff
Steg 4:

DISCOLORATION DEFENSE SERUM

Discoloration Defense Serum er et serum som kan kombineres med andre serum og brukes daglig. Serumet har klinisk bevist effekt på redusere synligheten av pigmenteringer og er en cocktail av pigmentreduserende ingredienser som jevner ut hudtonen. Husk! Vær försiktig med solen når du bruker dette produktet.

 • Serum som reduserer pigmenteringer
 • Inneholder tranexaminsyre og niacinamid
 • Jevner ut hudtonen
Steg 5:

ADVANCE BRIGHTENING UV DEFENSE

Solkremen er kombinert for å beskytte mot UV-indusert pigmentering samt redusere ujevn pigmentering for å lysne og gi en mere ensartet hudfarge.

 

Advance Brightening UV Defense påføres tørr hud hver morgen, spesielt viktig ved bruk av retinol. Brukes etter alle andre produkter på dagtid.

Something extra...
Korrigere med disse SkinCeuticals favoritter

RETINOL 0.3

Nattpleie som bidrar til økt cellefornyelse. Retinol 0.3 hjelper med å redusere urenheter, linjer, rynker og pigmentforandringer i huden.

 

Påfør en ertestørrelse på tørr hud, 2-3 ganger i uken. Retinol brukes helst alene, hvis ikke, bruk FØR Advanced Pigment Corrector. Husk at bruk solkrem på dagtid.

GLYCOLIC 10 RENEW OVERNIGHT

Er en korrigerende nattkrem fra SkinCeuticals som effektivt får frem hudens glød, fjerner døde hudceller, reduserer linjer/rynker og reduserer ujevn hudtone.

 

Glycolic 10 Renew Overnight brukes alene for best effekt. Men kan påføres etter serum og før andre kremer. Husk at bruk solkrem på dagtid. Bruk ikke denne sammen med Retinol.

Husk!
Retinol 0.3 og Glycolic 10 Renew Overnight brukes ikke samtidigt.

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.