Topp
Dermanet.no - NEOSTRATA Skin Active Skincare Hudpleie
Nå har jeg testet fem produkter fra NEOSTRATA i tre måneder, og jeg har gjort meg noen erfaringer. Eller, Skin Active Exfoliating Wash og Matrix Support har jeg brukt i et halvt år nå. Og det å ta vare på huden sin gjennom gode hudpleieprodukter er ikke noen quickfix. Det tar tid for huden å venne seg til nye produkter.

NEOSTRATA Skin Active Exfoliating Wash er noe sterkere enn den rengjørings-foamen jeg brukte tidligere, så det tok litt tid for huden min å venne seg til den. Produktet tar da også skikkelig, det rengjør godt og etterlater en behagelig myk hud. Den er drøy i bruk, og bare et lite pump er nok til å få rengjort både ansikt og hals godt. Siden produktet skal brukes på fuktig hud er den svært enkel og lettvint å bruke i dusjen.

Etter å ha renset huden har jeg brukt NEOSTRATA Skin Active Firming Collagen Booster Serum, og dette er nok det beste serumet jeg har testet. Jeg opplever at all rødhet og ujevnheter er borte etter å ha brukt produktet over lang tid. Og nå opplever jeg at huden er jevn i tonen, i tillegg til at trøtthetstegnene rundt øyne blir redusert. Huden ser rett og slett yngre ut, og den har god spenst. Jeg vet jeg blir eldre, men det trenger ikke være så synlig.

Rundt øynene bruker jeg NEOSTRATA Correct Comprehensive Retinol Eye Cream. Retinol har beviselig effekt mot fine linjer og rynker. Selv er jeg utrolig fornøyd med denne øyekremen, og jeg bruker den morgen og kveld.

Det at huden kjennes myk og fast henger også sammen med at jeg er flink til å bruke solfaktor. NEOSTRATA Matrix Support har fungert svært godt på min hud, og den har gitt god beskyttelse også på lange joggeturene der jeg har svettet mye. I tillegg til beskyttelse mot sola har den også virket godt på hudkvaliteten.

NEOSTRATA Skin Active Dermal Replenishment Cream er en lett og behagelig krem som påføres hver kveld. NeoGlukosamin er en av ingrediensene og det bygger opp hudens underliggende støttestruktur, og dette fører til fastere hud. Det jeg kan si er at til sammen utgjør disse fem produktene en svært god pleie for min hud. Hvilke produkter som gjør hva er jo vanskelig å sette fingeren på, men kombinasjonen har ført til en mykere og mer spenstig hud, der jeg har fått en jevn og fin hudtone.

Jeg er utrolig fornøyd med produktene jeg har bruker. Når du velger hudpleieprodukter er det lurt å få en anbefaling av fagpersoner for hva som kan fungere på din hud. DERMANET.NO og Oslo Hud og Laserklinikk har disse fagfolkene.

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.