Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Topp
Hei! Mitt navn er Laila Simonsen. I samarbeid med Dermanet.no og Oslo Hud- og Laserklinikk har jeg vært så heldig og fått testet ut Neostrata sine produkter den siste uken. Jeg kommer til å bruke dem i månedene fremover.

 

 

Huden min er kombinert. De største utfordringene jeg har med huden er fet t-sone, synlige porer og hudormer. Etter kun 1 uke med Neostrata sine produkter ser jeg betydelig forskjell allerede! Huden er jevnere, og jeg blir ikke lenger fet i t sonen. Dessuten ser jeg at porene blir mindre for hver dag som går. Jeg har også hatt litt tørr hud noen steder tidligere, så sminken har blitt litt «kakete» av og til. Etter denne uken sitter sminken bedre enn den har gjort på lenge!

 

Produktene lukter friskt og rent, og huden føles glatt og elastisk etter påføring. De gir masse fukt og glød til huden min, og dette holder gjennom hele dagen. Både med og uten sminke. Produktene jeg bruker er fra merket Neostrata og består av en Clarifying Cleanser, Resurface Serum og Sheer Hydration som er en fuktighetskrem.

 

 

Om et par måneder kommer jeg til å skrive et oppfølgingsinnlegg om hva jeg synes om produktene, og hvilke resultater de har gitt for min hud. Dersom dere ønsker å følge hyppigere med underveis, kommer jeg til å oppdatere på min Instagram-konto @simonsenlaila. Jeg er veldig fornøyd med dette samarbeidet med Dermanet.no, og ser frem til en ny hverdag med god hudpleierutine!

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.