Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Dermanet.no - Kjemisk Peeling Oslo Hud og Laserklinikk
Den raskeste og mest effektive hudfornyelsen oppnår du gjennom ansiktsbehandlinger med forskjellige fruktsyrer, såkalt kjemisk peeling. Syrene løser opp døde hudceller, bidrar til utvikling av nye celler og forbedrer fuktproduksjon og produksjon av hudens ”byggesten,” kollagen.
Teamet på Oslo Hud og Laserklinikk velger fruktsyrene med utgangspunkt i hudtypen din og de behovene akkurat din hud har. Effekten er merkbar etter kort tid.
GLYKOLSYRE

Forbedrer og forynger huden. Den sliper bort døde hudceller og stimulerer dannelse av kollagen og nye celler. Huden blir straks glattere og får ny glød. Glykolsyre passer for alle hudtyper.

 

SITRONSYRE

Sliper bort døde hudceller, bleker pigment og gjør hudtonen jevnere. Sitronsyre har god effekt ved mildere kviseutbrudd.

 

MANDELSYRE

Sliper bort døde hudceller og reduserer produksjon av talg og olje. Den gir et godt resultat ved kviser.

 

MELKESYRE

Virker hudfornyende og ligner glykolsyre, men den er mildere og sliper ikke huden like dypt. Dette gjør at også sensitiv hud kan behandles. Fordi den gir minimal irritasjon, inngår melkesyre ofte i “party peels” som gir perfekt glød.

 

FERULIC

Er en antioksidant som gir jevnere hudtone og bidrar til å fornye aldrende hud. Den nøytraliserer frie radikaler på huden og reparerer solskader. Ferulic passer for tørr, normal og sensitiv hud.

 

SALISYLSYRE

Har anti-inflammatorisk effekt og regulerer produksjonen av talg og olje. Den sliper vekk døde hudceller og trenger inn i porene slik at talg løses opp og kviser forebygges. Salisylsyre gir glattere og mer strålende hud.

 

PYRUVATSYRE

Er også en anti-inflammatorisk syre som brukes mot kviser og fet hud. Den sliper ned det øverste hudlaget og åpner tette porer. Syren er perfekt for mannlig hud som ofte er fetere enn kvinnehud og som lett utvikler kviser.

 

TRIKLOREDDIKSYRE (TCA)

Er en sterk syre som i høy konsentrasjon får den gamle huden til å flasse av og erstattes av frisk, ny hud. Trikloreddiksyre brukes ofte i behandling av arr, linjer og rynker, pigmentflekker og solskader. 

 

RETINOL

Er en sterk syre som virker anti-aldrende. Den er multifunksjonell: Huden strammes opp, og tonen og strukturen blir jevnere. Resultatet er en friskere og mer ungdommelig hud. Syren er også effektiv mot kviser og kvisearr.

 

FENOL (KARBOLSYRE)

Er et svært effektivt middel for behandling av solskadet hud, rynker og arr på ansiktshud. Den har sterk hudforyngende effekt og gir tydelig oppstramming og forbedring av hudteksturen samt jevnere hudtone. Behandlingen passer for 40 år +, og i alle aldre ved kvisearr. Fenol egner seg bare for lysere hudtyper.

 

FYTIN

Er en alpha hydroxy syre, men en mildere versjon av glycolsyre. Fytinsyre hinder opphoping av døde hudceller på en mild måte og hjelper på å redusere melasma og arrdannelse.

 

KOJIC

Har en unik egenskap som jevner hudtonen. Gjennom å hemme enzymet tyrosinase hindere den overproduksjon av melanin. Kojicsyre virker også antibakterielle og reduserer ikke bare pigmentflekker av UVB-stråler men også pigmentering forårsaket av akne.

HUSK!
Behandlingene gjør huden mer sensitiv for sol enn den vanligvis er.
Du bør derfor unngå soleksponering den første uken etterpå.

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.