Topp
Velkommen

... til DermaNet.no!

Velkommen til det vi brenner aller mest for: effektive kremprodukter som passer til huden din!

Dermanet.no er ikke som andre nettbutikker. Vi skiller oss ut fordi vi hver dag jobber med alle produktene vi anbefaler og driver ikke massesalg. Terapeutene våre bruker produktene i arbeidet sitt på Oslo Hud- og Laserklinikk som vi er tilknyttet. De vet hva som virker best, de ser effektene på ulike hudtyper, og de mottar kontinuerlig tilbakemelding om preparatene fra kundene sine. Slik informasjon er gull verdt og veier tungt når vi velger produkter og samarbeidspartnere.

VÅRT KUNDELØFTE

Vi er stolte av faget vårt, og vi tror mer på kvalitet og effektivitet enn på kvantitet.

Våre medarbeidere tar utgangspunkt i egen kunnskap og klinisk erfaring – de baserer seg ikke bare på produktbeskrivelser og lekker emballasje.  Vi er opptatt av at pengene dine og tiden din skal brukes fornuftig. Skal du først investere i huden din, skal du gjøre det på riktig måte. Du trenger ikke mange produkter – du trenger effektive produkter.

  

Vi mener at huden din fortjener mer enn en «online hudtest» som det finnes mange av på nettet.  Spør oss gjerne, eller ta turen innom klinikken vi er tilknyttet og få gratis, personlig veiledning.  Dersom du vil ha en dypere hudanalyse, kan du bestille time for gratis scanning, dvs. en VISIA-analyse. Har du ikke mulighet for å komme til klinikken, kan du bestille veiledningstime på telefon, FaceTime eller online. 

 

Du kan også sende mail til post@dermanet.no og fortelle oss hva du ønsker å oppnå med hudpleien din. Vi veileder deg så godt vi kan på veien til drømmehuden! Merk gjerne mailen med “Dermanet“, så svarer vi så raskt vi kan. 

 

Vi håper at du vil sette pris på Dermanet.no, nettbutikken som er bygget på  brennende engasjement og som har et fagteam av hudpleiere og medisinsk helsepersonell med lang, klinisk erfaring. 

Beste hilsen,
Dr. Jeanette Petersson
m
m
TJEN BONUS OG FÅ RABATT!

Har du konto hos oss på Dermanet.no får du 5% av kjøpesummen i bonuspoeng. Ett bonuspoeng gir 1kr rabatt som kan brukes i ditt neste kjøp.

m
m
RASK LEVERANSE

Pakkene blir sendt med Bring. Vanlig leveringstid er 1-4 virkedager. Vi tilbyr fri frakt på alle ordrer!

m
m
ALLTID ÅPENT

Dermanet.no er alltid tilgjengelig. Du kan handle i fred og ro hele døgnet. Trenger du hjelp med og bestille? Ring oss på 406 07 759 så hjelper vi deg!

m
m
Personlig rådgivning

Vårt dyktige fagteam har lang klinisk erfaring og består av hudterapeuter og medisinsk personell fra Oslo Hud og Laserklinikk.

Our blog

Siste nytt fra Dermanet.no

I vår blogg skriver vår egen lege og grunnlegger, dr. Jeanette Petersson, sammen med våre autoriserte hudterapeuter og sykepleiere fra Oslo Hud og Laserklinikk.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.