Fri frakt på alle ordrer!

/ /
Dermanet.no - SkinCeuticals

Tips #1

Er det første gang du bruker vår korrigerende nattkrem Retinol? Da anbefaler vi at du bruker den sammen med Triple Lipid Restore 2:4:2, som bidrar til å styrke hudbarrieren og gjøre huden fastere med mer glød!

Tips #2

Skjem deg bort med klarere og mer strålende hud med vår Clarifying Clay Masque. Denne ikke-uttørkende masken er beriket med botaniske ekstrakter og mineraler og hjelper til med å eksfoliere huden og redusere urenheter. 

Tips #3

SkinCeuticals produkter er utviklet til daglig hudpleie og som supplement til estetiske behandlinger for å beholde en sunn hud og korrigere uønskede hudtilstander.

Tips #4

Har du en viktig begivenhet i kalenderen? Med Phyto Corrective Masque blir huden beroliget og mer strålende, og masken er perfekt for tilførsel av ekstra fukt og for å redusere rødhet etter estetiske behandlinger.

Tips #5

Vårt prisbelønte antioksidant-serum C E Ferulic lever opp til Duke-parametrene, hvilket betyr at de er formulert for optimal absorbering av C-vitaminer, og hjelper dermed til med å styrke hudens forsvar mot ytre miljøfaktorer, som kan føre til for tidlig aldring.

Skriv en kommentar

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.